Program

2024.03.11. 13:13

Belépés csak nyugdíjas igazolvánnyal

Szépkorúak szerdájára várják majd a nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezőket Tatabányán.

Kemma.hu

A Magyar Szabadidősport Szövetség és a Tatabánya Városi Szabadidősport Szövetség március 20-án szervezi meg a Földi Imre Sportcsarnokban a különlegese eseményt. A nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők az alábbi kategóriákban indulhatnak: 65 év alattiak, 66 és 75 év közöttiek és 76 éves kortól. 

A program nyolc órakor regisztrációval indul. A sportesemények 9 és 13 óra között zajlanak. Különböző mozgásformákban próbálhatják ki magukat. Pontszerző helyek és sportágak: fitness gépek, mini asztalitenisz, darts, tollaslabda, gumiszalag nyújtás, gólyalábazás, lábtoll labda, kardtartás, rúdtartás, medicin labda, pedallo, lengőteke, súlyzók, fekvőpad, célba rúgás, célba dobás, fliker rollerezés, íjászat, mini csocsó, örömtánc, nordic walking (teketúra), meridián Torna 3-1-2. Bemutató lesz flag futballból és shotokan karatéből. Egészségügyi szűrések és tanácsadás is lesz, például: vércukor-, vérnyomás-, véroxigénszint mérés, vesekockázati és bőrgyógyászati tanácsadás. 

Laza öltözékben

A szervezők javasolják, hogy sportos ruházatban érkezzen minden résztvevő. Ajánlott viselet: kényelmes, puha talpú cipő, sportcipő, laza, könnyű öltözet. Arra is felhívják a figyelmet, hogy díjazásban kizárólag csak nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részesülhetnek a programon.

A pontszerző helyeken való részvételért és teljesítésért a résztvevők pecséteket kapnak. A rendezvény sorsolással zárul majd várhatóan 13 órakor, ahol a legtöbbet gyűjtők ajándéksorsoláson vehetnek részt. Nevezési díj nincsen.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában