Változás

2024.03.07. 08:48

Komáromi autósok figyelem: itt lesz félpályás útlezárás a városban

Jövő hétfőtől nagy változásra készülhetnek a komáromi autósok. A munkálatok április 20-ig tartanak.

Körtvélyfáy Dina

Az Igmándi út körforgalomtól az Erzsébet híd irányába vezető sáv alatt a meglévő egyesített csatorna sérült, törött. Az érintett szakaszon csatorna építés történik – írták Komárom Facebook oldalán, figyelmeztetve a komáromi közlekedőket.

Komáromi útlezárás
A komáromi autósok hétfőtől útlezárásra készülhetnek.
Fotó: Körtvélyfáy Dina / Forrás:  24 Óra

A munkálatok miatt március 11-e és április 20-a között félpályás útlezárás lesz a körforgalom és a rendőrség épülete közötti szakaszon az Erzsébet híd irányába az Igmándi úton. A terelő útvonal a Mártírok útja – Beöthy Zs. u. – Táncsics M. u. – Igmándi útirányban lesz.

Az Igmándi út érintett oldalán elhelyezkedő „rendőrség” buszmegállót ideiglenesen lezárják. A lezárás során az érintett autóbuszok szintén a Mártírok útja – Beöthy Zs. u. – Táncsics M. utca útvonalon közlekedhetnek. A csatorna bélelési munka folyamán mind az Euronics előtti, mind a török étterem előtti parkolók egy részét lezárják (géplánc felállási helyek).

Az utazóközönség a fel és leszállásra (helyi 2, valamint 2T jelzésű járatok) a Klapka György utcai megálló helyet (BOBÉ) vehetik igénybe.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában