Közgyűlés

2024.03.18. 19:51

Tata történeti értékeit óvja az egyesület

Az idei programok mellett a közös feladatok is napirenden voltak. A Tatai Helytörténeti Egyesület a Tatai várban rendezte meg közgyűlését.

Kemma.hu

A Tatai Várban március 12-én rendezték a Tatai Helytörténeti Egyesület éves közgyűlését, melyen a 2023-as év beszámolója, az idei munkaterv és a Kuny Domokos Múzeummal közös programok tájékoztatója is napirenden volt. Az eseményről Tata Város közösségi oldalán számoltak be

Az idei programok mellett a közös feladatok is napirenden voltak. A Tatai Helytörténeti Egyesület a Tatai várban rendezte meg közgyűlését.
A Helytörténeti Egyesület közgyűlését a Tatai várban tartották
Forrás: Tata Váro/Facebook

Dr. Kis Tiborné elnök a közgyűlésen elmondta, hogy a 2001 óta létező egyesület egy erős civil szervezet, amely meghatározóvá vált a városban az évek folyamán, tagjai pedig nagyon jó közösséggé kovácsolódtak össze és továbbra is azért dolgoznak, hogy Tata természeti, történeti és emberi értékeit bemutassák, őrizzék, megosszák.

A Helytörténeti Egyesület véleménye is fontos

Az egyesület közgyűlésén Michl József polgármester is részt vett, aki a Magyary-terv 3.0 vitairatáról tartott tájékoztatót, különös tekintettel a Fellner Jakab településfejlesztési, és a Dornyay Béla kulturális és művészeti, helyi értékvédelmi és közösségfejlesztési programokra, melyekkel kapcsolatban a tagság is megoszthatta véleményét, javaslatait.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában