Komárom-Esztergom vármegye

2024.02.06. 19:00

Szerdai programajánló

Bábolna

A rejtvényfejtők világnapja alkalmából szerveznek programot az idősek klubjában. Az esemény szerdán 9 órakor kezdődik.

Észak-Komárom

Folytatódik a mesterséges intelligencia és az ember sorozat a Szinnyei József Könyvtárban. Ezúttal Halász Dávid szoftvermérnök lesz a vendég. A program szerdán 18 órakor kezdődik.

Komárom

Diaszerdára várják az érdeklődőket a gyermekkönyvtárba. A program szerdán 10 órakor kezdődik.

Hogyan is működik az egyetem? címmel az I. Komáromi pályaválasztási napot rendezi az Ifjúsági Tanácsadó Testület és a Diákönkormányzatok Városi Szövetsége szerdán. Az érdeklődőket 10 órától várják a Jókai Moziban. 

Farsangi iskolanyitogatóra várják az érdeklődőket a Szent Imre Római Katolikus Általános Iskolába. A rendezvény regisztrációhoz kötött, amit a [email protected] e-mail-címen lehet megtenni. A program szerdán 16 óra 30 perckor kezdődik.

Dr. Fritz Beke Éva tart előadást Járványok Komáromban címmel a Jókai Mór Városi Könyvtárban. A program szerdán 18 órakor kezdődik.

Nyergesújfalu

Rekordkísérletre készülnek a településen. Szerdán 10 és 11 óra között 1000 könyvet szeretnének eljuttatni meghatározott útvonalon, a Kossuth Lajos utca 89-ből a Kálmán Imre tér 1-be, a régi/új művelődési házba. A régi iskola udvarán egyesével adják ki a könyveket, amelyeket emberi élőláncban, kézről kézre adogatva, minél gyorsabb ütemben kell átadni a résztvevőknek a mellettük állóknak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában