Összefogással

2024.02.08. 18:44

Milliós károkat okoztak már a Parnaki úthibák. A kömlődiek megoldják!

Nagyszerű módját választották a képviselők, hogy közös munkára hívják a kömlődieket: elvállalták, hogy betömik a Parnaki út kátyúit - jó példát mutatva ezzel. A munkához szívesen látnak több segítő kezet.

Wágner Zsanett

Közös erővel rendbehozzák az utat

Forrás: beküldött

A település közösségi oldalán osztottak meg egy posztot az egyik földút felújításáról. Mint írják, az önkormányzat két kollégája, Pálinkás Ferenc és Tóth Tibor ismét megkezdték a Parnaki út kátyúinak javítását. Hozzáteszik, nem kevés pénzébe kerül az önkormányzatnak és nem kis munkájukba a kollégáknak az esőzések után kialakult gödrök betemetése, ezért minden segítő szándékú kezet szívesen látnak lapáttal és vödrökkel felszerelkezve. A posztban olvasható, hogy még tart a munka, ezért aki teheti, menjen és segítsen.

Bogáth István polgármestert telefonon értük utol. Mint mondta, tíz éve településvezető és azóta probléma a Parnaki út. Úgy tudjuk, 10 család él ott, akiket a tanyabusz szállít a faluközpontba. Állítólag, az önkormányzatnak már egy millió forintjába került a jármű javítása, amit a kátyúk okoztak.

Megvolt az ára

A hivatal 6-700 tonna zúzott követ szállíttatott már a helyszínre, ami ugyan ideig óráig megoldást jelentett, de jött egy esőzés vagy eltelt néhány hét és kezdődött minden elölről. Tavaly például 600 ezer forintba került a rézsű és az útszegély kialakítása a 800 méteres útszakaszon.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában