Siker

2024.02.09. 12:38

Remekeltek a sárkányi tanulók a körzeti olvasási és szövegértési versenyen Császáron

Ismét remekül szerepeltek tanulmányi versenyen a bakonysárkányiak.

Kemma.hu

A Bakonysárkányi Fekete István Általános Iskola négy tanulója körzeti olvasási és szövegértési versenyen vettek részt Császáron, ahol kiemelkedően szerepeltek. Hivatalos közösségi oldalukon számoltak be az örömhírről, miszerint hárman első helyezést értek el. 

A harmadik-negyedik osztályos korcsoportban Buda Szofia lett az első, míg az ötödik-hatodikos korcsoportban Nyári Amanda és Pekács Melánia végzett az első helyen.
Mindkét korcsoportból kettő-kettő tanuló nevezhetett. Az intézményt még Varga Liza képviselte, aki szintén ügyes volt, negyedik lett.

Különböző feladatokat kellett megoldaniuk a versenyzőknek: ismeretlen szöveg hangos olvasása, szövegértési feladatlap megoldása, valamint meseillusztráció Lego Story Starterrel.
A tanulók felkészítő tanárai Vecseiné Trosztmér Tímea, Malcsik Józsefné, Szroghné Patvaros Zsuzsanna és Iván Árpád Krisztián voltak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában