Szerelmesek napja

2024.02.12. 09:27

Randevú a piacon: standok közé hívják Bálint-napon a szerelmeseket Esztergomban

A háromnapos, február 14-én kezdődő Randevú a piacon című programsorról a közösségi oldalon posztolt üzenetet a vásártér.

Pöltl Zoltán

Az Esztergomi Piac február 14-től három napon át tartja a Valentin-napot

Forrás: 24 Óra

Fotó: P. O. Z.

Számos változat után most a Randevú a piacon elnevezésű programmal járulnak hozzá Esztergomban az évről-évre szélesedő Valentin-napi kínálathoz. A szerelmesek napjaként számontartott dátumhoz kapcsolódva ezúttal olyan élményeket kínálnak a pároknak, melyek az Esztergomi Piacon várják őket.

A három napon át tartó és stílszerűen február 14-én, Valentin, avagy Bálint napon kezdődő Randevú a piacon programsorról a közösségi oldalon posztolt üzenetet a vásártér. Mint írják:

Szeretnénk, ha a szerelmi ünnep valóban felejthetetlen élmény lenne számodra és a párodnak. Hangulatos környezetben és romantikus programokkal várunk titeket! Ha még nem terveztétek meg a Valentin-napi programotokat, vagy szeretnétek valami egyedit és emlékezetest szervezni a párotokkal, akkor itt a tökéletes alkalom!

A piacos kommunikátor még hozzáteszi, hogy a romantikus és izgalmas program egyik része lehet, hogy a szerelemespárok szelfit készítenek a piacon és azt elküldik a vásártér által megadott címre, így sorsoláson vesznek részt, s ha szerencsések díjat nyernek.

Az Esztergomi Piac február 14-től három napon át tartja a Valentin-napot
Az Esztergomi Piac hangulatos környezete romantikus programokkal várja a párokat
Fotó: P. O. Z. / Forrás:  24 Óra

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában