Munkavégzés

2024.02.24. 15:00

Felújítják a vízvezetéket

Az ÉDV Zrt. megbízásából az Adonyi Vagyonkezelő Kft. vízvezeték-rekonstrukciós munkálatokat végez Tatabányán, Dózsakertben, a Réti utca- Erdész utca között, amely várhatóan májusig fog tartani.

Felhívják a figyelmet arra, hogy fentiek értelmében a korlátozó táblákkal jelölt szakaszokon, valamint a korlátokkal, kordonokkal, szalaggal lezárt területeken ebben az időszakban tilos a parkolás. A gépkocsibeállókba és az ingatlanokba való bejutást ideiglenes átjárókkal biztosítják 16.30-tól 8 óráig. Amennyiben a nyomvonalon parkoló autó akadályozza a munkavégzést, azt elszállíttatják. Bútorszállítás, építőanyag-szállítás esetén kérik, hogy 48 órával korábban jelezzék szándékukat az ingatlan címének megadásával. A hétvégi munkavégzéssel járó esetleges kellemetlenségekért a lakosság szíves türelmét és megértését kérik. Amennyiben szükséges a hétvégi munkavégzés, abban az esetben kizárólag zajjal nem járó, a pihenést nem zavaró munkafázisokat végeznek el. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában