Tatabánya

2024.02.10. 15:00

Átvehették díjaikat a legjobbak

Megtartották az anyanyelvi verseny díjátadóját. A megméretésen 137 diák vett részt.

A magyar nyelv művelésére és ápolására nagy hangsúlyt fektet a tatabányai Kölcsey Ferenc Általános Iskola, amit mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy 25. alkalommal rendezték meg anyanyelvi versenyüket, melynek díjátadó gáláján vettem részt – kezdte gondolatait dr. Kancz Csaba kormánymegbízott Facebook-bejegyzésében.

Az évről évre egyre népszerűbb feladatmegoldó versenyen a vármegye 22 iskolájából, összesen 137 diák jelentkezett megmérettetni tudását.

A megjelent vendégeket Vereckei Judit tankerületi igazgató köszöntötte. Az ünnepség során a Kertvárosi Általános Iskola Kölcsey Ferenc Általános Iskolájának, illetve a Dallam Alapfokú Művészeti Iskola növendékeinek verses-zenés, illetve kórusénekekkel gazdagított műsorát hallgathatták meg a jelenlévők.

A kormánymegbízott gratulált a versenyben résztvevő tanulók eredményéhez és a felkészítő tanárok kitartó munkájához, illetve az iskola vezetőinek, pedagógusainak a szervezéshez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában