Gazdira várva

2024.01.13. 10:00

Szívtelen: a komáromi ipari parkban hagyták sorsára kiláncolva Vacakot

Vacak élete eddig nem alakult a legboldogabban, pedig a szeméből is látszik, hogy mennyire vágyna a szeretetre és a törődésre az ipari parkból megmentett négylábú.

Kemma.hu

A Rex Komáromi Állatvédő Egyesület legújabb posztja ismét bizonyítja, hogy egyes emberek mennyire szívtelenül és kegyetlenül tudnak bánni az állatokkal, pedig azok is ugyanúgy érző lények. Most Vacak szívszorító történetét osztották meg, akit embertelenül hagytak magára, nem törődve a lehetséges következményekkel.

Mint írták, Vacaktól úgy szabadultak meg, mint egy jelentéktelen tárgytól. Az ipari park területén találtak rá, olyan helyen kiláncolva, ahol nem sokan járnak. Csupán a véletlenen múlt az élete. Vacak nagyon szeretetre éhes, vágyik az emberi érintésre, amit úgy jelez, hogy átöleli gondozóit. Ez a viselkedési probléma, ami a láncon tartás miatt alakulhatott ki, könnyen orvosolható, nevelhető. Emberekkel barátságos, kedves, árva társait még szoknia kell. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában