Készülnek

2024.01.13. 19:39

Lépésekkel köszöntik a 70 éves Oroszlányt

Oroszlány hetven éves évfordulójára készül a város megannyi civil szervezete, többek között az Oroszlányi Értelmiségi Klub is. A tagok nem akármilyen programmal készülnek.

Kemma.hu

Az első összejövetelét szervezte meg az idén az Oroszlányi Értelmiségi Klub a közelmúltban. A rendezvénynek, miként az lenni szokott, a Kölcsey kamaraterme adott otthont. A találkozón vetített képes prezentációval emlékeztek vissza a tagok az elmúlt esztendőre és felelevenítették hónapokra lebontva azokat a programokat, amelyek 2023-ban szóra érdemesek voltak. 

Miként azt Fátrai Márta a helyi televíziónak elmondta, a beszámoló készítése önmagában nagyon sokrétű volt, mert közben döbbent csak rá, mennyire eseménydús évet zártak maguk mögött az értelmiségiek. 

– Az idén nagy ünnep lesz Oroszlányban. Ünnepeljük, hogy 70 éve nyilvánították városnak, ezért Hetven lépés programon gondolkozunk. Továbbá azon, hogy a lépések végén milyen üzenetet tudunk átadni a városnak – összesítette az elnök, aki az idei esztendő előkészítését is megvitatta a zömében 60 és 70 éves tagokkal. A következő összejövetel január 23-án, kedden lesz, aminek fő témája a Gondosóra program lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában