Beszámoló

2024.01.24. 17:26

Járda épülhet, elismerések adományozásáról döntöttek Tokodaltárón

A 4-ÉPV Kft. nyújtotta be a legkedvezőbb ajánlatot, így az önkormányzat a táti vállalkozással kötött szerződést a Bányász utcában, a József Attila utca és a Vajaskúti dűlő közötti szakaszra tervezett járda kivitelezésével kapcsolatban – közölte Petrik József polgármester az önkormányzat közösségi oldalán.

Walczer Patrik

Járdát és utat is építenek a településen

Fotó: W.P.

Az elmúlt időszak képviselő-testületi üléseiről szóló beszámolóban szerepel többek között az is, hogy Tokodaltáró Díszpolgára címet adományoztak Szendi Jánosné részére, Kiváló Közösségi Munkáért Elismerő Oklevelet vehet át Kaposvári Adrienn, Putz Albert, valamint a Magyar Vöröskereszt Kék Duna Tokodaltárói Alapszervezete. Tokodaltáró Község Szolgálatáért kitüntetést Herczeg Mária és Szomjúné Deli Ilona érdemelte ki. A díjakat egy későbbi időpontban fogják átadni az érintetteknek. 

Az önkormányzat a hó- és síkosság-mentesítési feladatok ellátására az esztergomi Juhász Transz Kft.-vel kötött vállalkozási szerződést. A bölcsődei, az óvodai és a iskolai étkeztetést a helyi Heira-Gasztro Kft. végezheti. 

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz (TOP Plusz) keretén belül folyamatban van a Brunszvik Teréz Óvoda-Mini Bölcsőde „A” épületének felújítására, bővítésére kiírt közbeszerzési eljárás. A nyertes vállalkozóról várhatóan januárban döntenek majd. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában