Elképesztő

2024.01.24. 13:30

Belakkozott körmű kölyökkutyát találtak a tatai állatvédők

A kiskutya tele volt bolhával és chip sincsen benne. A Tatai Állatvédők vették gondozásukba.

Kemma.hu

Forrás: Facebook/Tatai Állatvédők Hivatalos Oldala

Tatai Állatvédők Hivatalos Facebook oldalán keresik egy kölyökkutya gazdáját. Mint írták: a fehér-barna kutyát Tatabánya-Vértesszőlős között találták a Baromállás dűlőnél. A csöppséget természetesen azonnal orvoshoz vitték, ahol pedig több kérdés is felmerült. 

- Szeretettel várjuk a gazdit aki sok sok kérdésre választ ad. Például miért volt tele bolhákkal? Miért nincs benne chip? Miért volt az utcán? És a legszebb: ki lakkozta be a körmeit? - tették fel a kérdéseiket az állatvédők, akik várják a kölyök eredeti tulajdonosát, aki kérdések megválaszolása után a teljes kórházi költséget is kifizetheti. 

A kiskutyának egyébként a Maja nevet adták a megtalálói. Körülbelül 2 hónapos és nincs 3 kilogramm sem, így várhatóan kisebb-közepes termetű lesz. Nagyon barátságos, mindennek és mindenkinek örül. Első oltását megkapta, féreghajtáson és bolhairtáson is túlesett. Chippel, ivartalanítási kötelezettséggel költözne benti kutyusnak. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában