Ne maradj le!

2024.01.20. 21:45

A nap legfontosabb hírei - 2024.01.20.

Összefoglaltuk a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Megszólalt a tatabányai vasútállomáson történt drámai életmentés egyik főhőse. A fiatal lány gyors reakciója esélyt adott a betegnek az életre. Nemcsak Alexandra volt jókor, jó helyen, hanem a 21 éves Réka is, aki a vonatra várakozott, amikor az eset történt. Azonnal segítséget hívott és együttműködött a mentésirányítással.

Ilyen volt az idei felvételi az Árpádban: csaknem háromszázan ragadtak tollat a leendő kisdiákok közül. A középiskolai felvételi vizsgákat szombat délelőtt írták az általános iskolás diákok. A Tatabányai Árpád Gimnáziumban talán a legnagyobb létszámmal, csaknem háromszázan adtak számot tudásukról.

Hogy került egy barnamedve Bánhidára? Utánajártunk! Bánhidán, az ipari park felé vezető úton egy hatalmas medve áll. Állkapcsa nyitva, egy különlegesen megmunkált székely kapun keresztül próbál bejutni. Szerencsére mindenki biztonságban van, ugyanis a rémisztő fenevad fából készült. Kelemen Imre, az itt működő építőanyag-kereskedés alapító-tulajdonosa mutatta be nekünk a különleges életképet.

hírlevél
 

A mai M1-es baleset volt a 31., amelyben az autópályán dolgozók is megsérültek +fotók. Az MKIF Zrt. hivatalos Facebook-oldalán osztotta meg a hírt, hogy a Bicske térségébentörtént baleset során munkatársaik is megsérültek.

Soha nem látott videó került elő: Zámbó Jimmy testőre beszél a végzetes éjszakáról. A 23 éves felvételen két magyar zenész is megszólal.

Kisgyermekek a migránsbandák közötti leszámolások áldozatai (videó). Az egykor a béke szigetének számító skandináv ország az Európai Unió legveszélyesebb országa lett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában