Ne maradj le!

2024.01.13. 20:00

A nap legfontosabb hírei - 2023.01.13.

Összefoglaltuk a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, a holnapiakról nem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Epilepsziás rohamot kapott a sofőr Tárkány és Ászár között, halálba vitte utasát

Betegsége miatt a férfinak nem szabadott volna vezetnie, azonban ezzel nem törődött. Tárkány és Ászár között epilepsziás rohama miatt halálos balesetet okozott.

Less be velünk az oroszlányi uszodába - újranyitás előtt jártunk a Csobbanóban

Néhány nappal az oroszlányi uszoda újranyitása előtt körbenéztünk, hol tartanak jelenleg a munkálatok. Mi változott és mi az ami maradt a jól megszokott.

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Hatalmas házra vágyik? Jó áron lehet Öné ez a hegyvidéki ház Felsőgallán!

Felsőgallán eladó egy hatalmas ház - 156,5 négyzetméter -, amelyben 5 szoba van, így a nagycsaládosoknak, vagy szobagyűjtőknek kiváló választás lehet. A környék közkedvelt, mégis csendes. Ha el akar vonulni, vagy csak szimplán nem szeretne zsúfoltságban élni, nézze meg ezt a hirdetést. Itt nem kell medencét tisztítania és a kert rendezése se fogja ellopni az életidejét!

Szívtelen: a komáromi ipari parkban hagyták sorsára kiláncolva Vacakot

Vacak élete eddig nem alakult a legboldogabban, pedig a szeméből is látszik, hogy mennyire vágyna a szeretetre és a törődésre az ipari parkból megmentett négylábú.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában