Ingatlanajánló

2024.01.13. 15:30

A hét ingatlana: hatalmas házra vágysz? Jó áron lehet tiéd ez a hegyvidéki ház Felsőgallán!

Felsőgallán eladó egy hatalmas ház - 156,5 négyzetméter -, amelyben 5 szoba van, így a nagycsaládosoknak, vagy szobagyűjtőknek kiváló választás lehet. A környék közkedvelt, mégis csendes. Ha el akar vonulni, vagy csak szimplán nem szeretne zsúfoltságban élni, nézze meg ezt a hirdetést. Itt nem kell medencét tisztítania és a kert rendezése se fogja ellopni az életidejét!

Kemma.hu

“Ha egy csendes, hegyvidéki környéken szeretnél élni, akkor ez az ingatlan tökéletes választás lehet számodra. A Tatabánya- Felsőgalla városrészben található, Kinizsi Pál utcában álló, jó állapotú lakóingatlan 156.5 nm alapterülettel rendelkezik, plusz garázs, tárolók és nyári konyha tartozik hozzá, mindez egy 787 nm-es telken helyezkedik el. A telket 2 oldalról is megközelíthetjük, autóval és gyalogosan egyaránt.

Az ingatlanban összesen 5 szoba, egy tágas nappali, és 2 fürdőszoba található, így tökéletes választás lehet családoknak. A terasz mérete 7.2 nm, a parkolóhely pedig egy önálló garázsban található, melynek férőhelye 1 autó számára elegendő. A garázsban szerelőakna és áram is található.

Az ingatlan világos és tágas, így mindenki megtalálja benne a számára legmegfelelőbb helyet. A fűtés vegyes tüzelésű kazánnal történik. A környék felkapott és csendes, így ideális választás lehet azoknak, akik egy nyugodt életre vágynak. A kerti tároló pedig segítséget nyújthat azoknak, akik szeretnek a szabadban tevékenykedni. Az ingatlan kiváló közlekedési lehetőségekkel rendelkezik, így autóval és tömegközlekedéssel egyaránt könnyen megközelíthető.”[...]

További jó ajánlatokért keressen az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!