Javítások

2023.12.16. 16:59

Több tonna aszfalttal szüntette meg a Közút az úthibákat a Tata környéki utakon

A Magyar Közút tudatta a Kemma.hu-val, hogy sikerült kijavítani az úthibákat az érintett szakaszokon.

Kemma.hu

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, több olvasónk is jelezte a napokban, hogy a Dad és Tata közötti, a Kocs és Nagyigmánd közötti, valamint a Tata és Komárom közötti utakon többen is defektet kaptak a sokszor kikerülhetetlen méretű, egymás mellett lévő, olykor a 13-14 centiméter mélységet is elérő gödrökben. Az autósok azonban végre megnyugodhatnak: elhárultak a hibák.

A Közút válaszában ugyanis tájékoztatott minket arról, hogy a Tata és Komárom közötti mellékúton csütörtökön és pénteken, míg a Kocs és Nagyigmánd közötti mellékúton tegnap is több tonna aszfaltot dolgoztak be a hibák kijavítására. Így a korábban sok gondot okozó burkolathibák megszüntetéséről is gondoskodtak a szakembereik.

Mint a levelükben is említik, az elmúlt napokban és a következő időszakokban is, ahogy az időjárás engedi, vagyis csapadékmentes időben és nulla fok feletti hőmérséklet esetén továbbra is ütemezetten végzik majd a javítási munkákat. 

A téli időszakban korlátozottabbak a lehetőségeik, mint tavasztól-őszig, mivel többnyire hidegaszfalttal dolgozhatnak, tekintettel arra, hogy a téli hónapokban a melegaszfalt keverő üzemek nagy része zárva tart. De mindent megtesznek annak érdekében, hogy a biztonságos közlekedés feltételeit az országos közutakon is biztosítani tudják valamennyi közlekedő számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában