Meglepték őket

2023.12.20. 15:45

Több generáció adott műsort a tatabányai idősek otthonában tartott karácsonyi ünnepségen +fotók

A TJ ESZI Szent Teréz Idősek Otthonában rendezett karácsonyi ünnepségen Smelcné Portik Ágnes igazgató köszöntötte az időseket és a vendégeket.

Kemma.hu

Dr. Kis József (jobbra) vezetésével meghitt műsort adott elő a fiatalokkal kiegészült kórus

Forrás: 24 Óra

Fotó: Viszló Balázs

Gyermekkora fehér karácsonyaihoz kötődő érzéseit idézte fel, amelyhez köthető a várakozás, a feldíszített karácsonyfa. Szücsné Posztovics Ilona polgármester a családja idei ünnepéről szólt, majd három kívánságát osztotta meg: legyen béke, szeretettel forduljunk egymáshoz, és legyen elegendő ideje mindenkinek a másikra. 

Gál Csaba önkormányzati képviselő, a Fidesz-KDNP frakcióvezetője hatalmas adag bejglivel érkezett, s ezzel kívánt örömökben gazdag ünnepet az idősotthon lakóinak. 

A karácsonyi műsor meghatározó alakja a TJ ESZI első vezetője, dr. Kis József. Segítői pedig az itt dolgozók és lakók mellett az idén a Móra Ferenc Általános Iskola alsós tanulói és néhány középiskolás fiatal volt. Versek, dalok hangzottak el, megelevenedett Jézus születése. A generációk találkozása meghitt, kellemes, érzelmes műsort eredményezett. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában