Tájékoztató

2023.12.29. 06:49

Reggeli útinform: ezt kell tudni, ha ma autóba ülsz

Ilyenek a mai útviszonyok, időjárás, lezárt utak helyzete.

Kemma.hu

Az utinform tájékoztatása szerint az ország nagy részén túlnyomóan borult-felhős az idő. A gyorsforgalmi, valamint a fő- és mellékutak burkolata a köddel borított területeken jellemzően száraz, vagy sónedves, azonban helyenként előfordulnak nedves útszakaszok is. Hazánk további területein főként száraz az útburkolat, vagy a preventív védekezés okán sónedves.

Az ország köd lepte részein főként közepesek, vagy párásak a látási viszonyok, azonban Miskolc és Polgár környékén rosszak a látási viszonyok, helyenként 100 méter alá csökken a látótávolság. Hazánk többi részén jók a látási viszonyok. Országszerte szélcsend van, vagy gyenge a légmozgás. A hőmérséklet -2 és 6 fok között változik.

Komárom-Esztergom vármegyében, a Duna áradása miatt lezárták a 11-es főút Esztergom külterülete és a 117-es főúti kereszteződés közötti szakaszát, a 67-es és a 72-es km között. Kerülni a 117-es, illetve a 111-es főutakon lehetséges. Továbbá az Esztergom és az Országhatár közötti összekötő út rakparti szakaszát, az 1-es km és a 2-es km között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában