Visszatekintés

2023.12.28. 19:32

Összegyűjtöttük a három legfontosabb eseményt az oroszlányi járásban

Eseménydús évet zárt maga mögött az Oroszlányi járás. Kömlődi útfelújításról és kecskédi bölcsődeátadóról is beszámolt portálunk, de az új dadi református lelkész beiktatásán is ott voltunk.

Kemma.hu

Csaknem 1,2 milliárd forintot, mintegy kétszázmilliós plusztámogatást nyert a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Komárom-Esztergom útjainak felújítására a vármegyei önkormányzat által koordinált Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében. Ennek egy szakasza volt a kömlődi, ezért ez volt a november közepén megtartott sajtótájékoztató helyszíne is.

Mint arról augusztusban beszámoltunk az óvodások kedves táncos műsorával kezdődött és szalagátvágással ért véget a 190 milliós bölcsődeátadó Kecskéden. Semmi akadálya annak, hogy szeptemberben az iskolakezdéssel együtt élettel teljen meg a 14 férőhely az épületben.

Április 22-én hivatalosan is beiktatták Dad új református lelkészét, Kacsora Szabolcsot. Rengetegen jöttek az istentisztelettel egybekötött ünnepségre és a gyülekezeti közgyűlésre. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában