Évzárás

2023.12.22. 09:50

Meghitt karácsonyi műsorral zárták az évet a vaszarysok + videó, fotók

Gyönyörű karácsonyi műsorral zárták az évet a Vaszary János Általános Iskolában.

Kemma.hu

Forrás: 24 Óra

Fotó: Viszló Balázs

Az év utolsó tanítási napján, csütörtök délután tartották meg ünnepségüket, amit az iskola kórusának éneke nyitott meg. Varga Edit, az iskola igazgatója köszöntötte a rendezvény részvevőit, többek között Michl Józsefet, Tata polgármesterét. 

– Karácsonykor visszatérünk azokhoz az értékekhez, amik a hétköznap rohanásában a háttérbe szorulnak. Jobban figyelünk családunkra, szeretteinkre. A Vaszary kórusa is jobban figyel másokra, hiszen több intézményben és a Kossuth téren is felléptek, hogy a karácsony varázsát vigyék el dalaikkal. Az emlékezés, az együttlét élménye és a boldogság érzése különbözteti meg a hétköznapoktól a Karácsonyt – mondta az igazgató, aki elárulta, hogy a héten az iskola alsósai már egy szép kis műsort mutattak be tanulótársaiknak, amikre az osztályok külön készültek. 

A csütörtöki ünnepségre pedig a 4. b osztály készült egy kedves ünnepi műsorral, amit az iskola énekkarának előadása tett teljessé. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában