Adventi pillanatok

2023.12.25. 18:00

Gál Csabát megérintette az ünnep: „köszönöm, hogy részese lehetek az értékteremtésnek”

Gál Csaba, a tatabányai Fidesz-KDNP frakció vezetője közösségi oldalán számolt be arról, milyen különleges volt az idei advent hangulata számára.

Kemma.hu

Az advent egyik kedves pillanata, amelyet megmutatott követőeinek Gál Csaba

Forrás: Gál Csaba - Alsógalláért, Óvárosért/Facebook

Az alsógallai-óvárosi körzet önkormányzati képviselője az elmúlt hetekben számos helyei közösséget keresett fel és köszönte meg egész éve munkájukat. Mint írta, ott volt az Alsógallai Baráti Kör évzáró, karácsonyi rendezvényén, a Népház Show Formációs Táncegyüttes gáláján, az Alsógallai Nyugdíjasklubban, a Cseri úti és Május 1. parki idősotthonban is, de a Móra és az Óvárosi Általános Iskola karácsonyi műsorait is megnézte. Eljutott a Gál lakótelepiek karácsonyi forgatagába is, amelyet a Minery Egyesület szervezett, és a Grincset is elcsípte a Bárdos-gimnáziumnál.

− Kivételes helyzetben vagyok. Azt gondolom, hogy a városrész sokszínű közösségi élete olyan érték, amely sajnos ritkaságszámba megy a mai világban. Tevékeny, a közösségért is sokat dolgozó, tenni vágyó, nagyszerű emberek munkájának köszönhető az, hogy ilyen színes, érdekes, nyitott közösség alakult ki nálunk. Tisztelet és megbecsülés jár nekik! 

Megtiszteltetés számomra és köszönöm, hogy részese lehetek az értékteremtésnek. Azért dolgozom, hogy a közösségépítéshez, az értékteremtő munkához, identitásunk megőrzéséhez és hagyományaink ápolásához a város megfelelő segítséget, lehetőségeket adjon.

Ezúton is még egyszer szeretném mindenkinek megköszönni az egész éves közös munkát, boldog, meghitt, békés karácsonyt kívánok − írta közösségi oldalán. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában