Kemma.hu videó

2023.12.31. 20:04

Fényshow-val és hangtechnikával megerősített bulival búcsúztatják az óévet Esztergomban +videó

Száz százalékra kapcsolva várja a közönséget az esztergomi főtér, ahol 21 órától Dj Tommy Slow pörgeti a talpalávalót. A téren számos helyen lehet étel- és italkülönlegességeket kapni, így semmi akadálya nincs annak, hogy Esztergomban kellemes körülmények között búcsúztassák el az

Pöltl Zoltán

A látványos bulira már gyülekeznek az esztergomiak

Forrás: 24 Óra

Fotó: P. O. Z.

Két órával a hivatalos szilveszteri városi buli előtt már alakult a hangulat Esztergom főterén. A színpadnál máris többféle fényeffekt színezte be színpad előtti küzdőteret, ahová egyelőre főként családok érkeztek gyerekekkel. Dj Tommy Slow egész éjszakás szettje 21 órakor indul, melyben az elmúlt évtizedek legnagyobb slágereit pörgeti majd a táncoslábú óévbúcsúztató közönség részére.

A korcsolyapálya ezen a szilveszteri mulatságon nem üzemel, azt legközelebb január 2-ától vehetik újra igénybe a sportosabbak. A december 31-ei buli előtti várakozásban sajnálatosan a mentőautó fényei is megjelentek, egy földön fekvő férfihoz érkezett ki a szakszolgálat.

Az esztergomi szilveszteri városi mulatság része lesz tehát a tánc, de természetesen több étel- és italpult is várja a jókedvű publikumot. Akinek pedig ez a táncmuzsika és buli nem elég, az másnap, január 1-jén a Rugby Club Hostelben a 19 órától kezdődő ingyenes rockkoncertre is elmehet. Ott és akkor az Anyám borogass, az IQ80 és a Tűkerék xT zenekarok hevítik fel a levegőt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában