Évösszefoglaló

2023.12.23. 18:32

Évzárón összegezte az idei eredményeket a Komárom-Esztergom Megye Ifjúságáért Egyesület

A Komárom-Esztergom Megye Ifjúságáért Egyesület számára 2023 egy sikeres és eseménydús időszak volt. december közepén került sor az évzáró rendezvényre, ahol az egyesület vezetősége és tagjai együtt ünnepelték meg az elmúlt esztendő eredményeit.

Kemma.hu

A Komárom-Esztergom Megye Ifjúságáért Egyesület vezetőségének tagjai

Forrás: Beküldött

Fotó: Beküldött

Az egyesület elnöke, Kerekes Máté István rövid beszédben értékelte az elmúlt év eredményeit. Hangsúlyozta: az egyesület komoly erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy minél színesebb és érdekesebb programokkal szolgáljon a helyi fiataloknak. Büszkén említette, hogy csaknem 20 különböző programot szerveztek és bonyolítottak le, melyek között szerepeltek sportesemények, kulturális rendezvények, oktatási programok és közösségépítő kezdeményezések is.

Az egyesület kiemelkedő sikerként könyvelte el Tatabánya Ifjúsági Pontjának megnyitását, amely 2023 augusztusában valósult meg. Az alelnök, Takács Fanni, aki szorosan részt vett a projekt megvalósításában, büszkén számolt be az Ifjúsági Pont eddigi eredményeiről. Tatabánya Ifjúsági Pontja gyorsan vált a fiatalok találkozási helyévé, ahol különféle rendezvények, workshopok és egyéb kezdeményezések keretében lehetőség nyílik az ötletelésre és a kapcsolatok építésére. Az Ifjúsági Pont havi szinten több száz fiatalnak nyújt segítséget és szórakozási lehetőséget.

Fontos része volt az évzáró programnak az egyesület jövőre vonatkozó terveinek ismertetése. Kerekes Máté István kiemelte: a sikeres 2023 után az egyesület további növekedésre és fejlődésre törekszik. Újabb izgalmas programok, közösségfejlesztő kezdeményezések és ifjúsági projektek tervezése van napirenden, melyek célja a helyi fiatalok életminőségének javítása és az ifjúsági közösség erősítése.

Az évzáró alkalomhoz méltóan az eseményt közösségi média platformokon is megosztották, hogy az egyesület sikerei minél szélesebb körben eljuthassanak a fiatalokhoz, és inspirációt nyújthassanak más hasonló kezdeményezések számára.

Az évzáró rendezvény egy további meghatározó pillanata volt, amikor az egyesület alelnöke, Szepesi Márk köszöntötte azokat a partnereket és támogatókat, akik hozzájárultak az egyesület sikereihez. Szepesi Márk szavai érzékeltették, hogy az egyesület tevékenysége nem csupán a saját elhivatottságukon, hanem a helyi közösség és vállalkozások támogatásán is alapul.

Az alelnök kiemelte, hogy a partnerek és támogatók nélkülözhetetlen szerepet játszanak az egyesület által szervezett programok és kezdeményezések fenntartásában és fejlesztésében. Támogatásuk nélkül sok pozitív változás nem valósulhatott volna meg, és a fiataloknak nyújtott lehetőségek is korlátozottabbak lennének.

Szepesi Márk kifejezte háláját a vállalkozásoknak, intézményeknek, és magánszemélyeknek, akik anyagi, logisztikai vagy más módon hozzájárultak az egyesület céljainak eléréséhez. Kiemelte, hogy a partnerségek és a támogatások nemcsak az egyesület, hanem az egész közösség számára hoznak értéket, erősítik a helyi kapcsolatokat és elősegítik a kölcsönös együttműködést.

Az évzáró eseményen a partnerek és támogatók neveit is közzé tették. Szepesi Márk hozzátette: a jövőben is számítanak a partnerek és támogatók támogatására, mivel az egyesület elkötelezett abban, hogy folytassa küldetését, és még szélesebb körű programokkal és kezdeményezésekkel szolgáljon a helyi fiatalok számára.

A Komárom-Esztergom Megye Ifjúságáért Egyesület mutatja, hogy a helyi fiataloknak van egy olyan közössége, amely értékeli és támogatja őket az egyéni és közösségi fejlődés útján.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában