Mulatozás

2023.12.10. 09:00

Erzsébet-Katalin bál volt a kocsi iskolában

Hittan és mesemondó verseny, pinpong mérkőzések és bál színesítette a kocsi általános iskola életét.

Kemma.hu

Egyházmegyei hittanversenyen vettek részt a kocsi általános iskola diákjai. Erről a Vincze Imre Református Általános Iskola közösségi oldalán számoltak be. A kocsi diákok részvételével 5 csapat arany, 3 csapat pedig ezüst minősítést szerzett. A sok tanulást, alapos felkészülést a Lábatlanon megrendezett verseny koronázta meg. A gyerekeket Nagy Péterné Hetyei Mónika iskolalelkész készítette fel. A közelmúltban rendezték meg az Erzsébet-Katalin bál, ahol 8. osztályos diákok nyitótánca után a gyerekek a szüleikkel táncoltak. 

Pingpongverseny is volt az iskolában, a felső tagozatból 16 lelkes versenyző vett részt rajta. De a komáromi Feszty Árpád iskolában rendezett körzeti mesemondó versenyen is szépen szerepeltek a kocsi diákok. Az 5. osztályból Kisteleki Nóra és Sajóvölgyi Flóra dicsérő oklevéllel, a 2. osztályos Szita Zoé pedig egy 2. helyezéssel lett gazdagabb.ítést!
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában