Köszönet

2023.12.21. 10:00

Az intézmények dolgozóinak egész éves munkájáért mondtak köszönetet Kisbéren

Kisbér Város Önkormányzata karácsonyi ebédre vagy vacsorára hívta meg a városban működő intézmények dolgozóit.

Kemma.hu

Első állomásként a Zsivótzky Gyula Sportcsarnok munkatársait invitálták meg ebédre 2023. december 12-én délben, ahol Sinkovicz Zoltán polgármester köszönte meg a dolgozóknak egész éves munkájukat, és áldott, békés ünnepeket kívánt. Következő állomásként a Petőfi Sándor Általános Iskola munkatársait hívták meg vacsorára december 12-én este. 

Az este egy kis zenés karácsonyi műsorral kezdődött, ahol Nagy Mia és Gyűrűsi Áron énekeltek Baracs Gergő és Mocsári László kíséretében, ezt követően Horváthé Borsos Melinda, Aranyosi Ervin: Más ez a karácsony című versével köszöntötte a megjelent dolgozókat. A műsor után Beke Ildikó köszönte meg polgármester úrnak, hogy az önkormányzat ezzel a kedves meghívással gondolt az intézményre, annak ellenére, hogy az iskola már nem önkormányzati fenntartású. 

Ezután Sinkovicz Zoltán köszönte meg valamennyi dolgozónak azt az egész éves munkát, amelyet a kisbéri gyerekekért végeztek. Az ünnepséget Sinkoviczné Varga Márta, az intézmény vezetője zárta, aki Antoine de Saint-Exupéry fohászával kívánt áldott békés karácsonyi ünnepeket valamennyi kollégájának.

A következő állomásként a Wass Albert Művelődési Központ és Városi Könyvtár munkatársait hívták meg ebédre. Ezután a Védőnői Szolgálat két dolgozóját invitálták meg ebédre. Kisbér Város Önkormányzata nevében Sinkovicz Zoltán polgármester, megköszönve a két dolgozó egész éves munkáját, áldott, békés karácsonyi ünnepeket, és boldog új évet kívánt.

A Táncsics Mihály Gimnázium dolgozóit is meghívták ebédre december 13-án. Kisbér Város Önkormányzata nevében Sinkovicz Zoltán polgármester, megköszönve az iskola valamennyi munkatársának egész éves munkáját, áldott, békés karácsonyi ünnepeket, és boldog új évet kívánt.
Baksa Zoltánné, az intézmény igazgatója megköszönte polgármester úrnak, hogy az önkormányzat ezzel a kedves megívással gondolt az intézményre, annak ellenére, hogy az iskola már nem önkormányzati fenntartású. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában