Kemma.hu podcast

2023.12.10. 18:48

A valóságod is megváltoztatja a digitális éned és észre se veszed (Podcast)

Én vagyok én, te vagy te. De akkor ki a digitális éned? - folytathatnánk az első mondatot, és a kérdés egyáltalán nem túlzó. Hogyan változik meg az offline életünk, milyen hatással vannak ránk a filterek, és hogyan leszünk a minél gyorsabb és több inger rabjai? Erről is beszélgettünk podcast-adásunkban.

Kemma.hu

Az ünnepek alatt sokan még több időt töltenek a laptop előtt vagy éppen mobiltelefonnal a kézben. A  médiahasználati szokások folyamatosan változnak. De vajon jelenleg melyek a legnépszerűbb platformok és mire használják őket? Miként alakulnak ki véleménybuborékok és hogyan ejtik foglyul az embereket?

Egyáltalán merre megy a világ? A valódi hírek helyett miért jött el a fake news korszaka? A Kemma.hu podcast sorozatában  Szűr Annamáriával próbáltunk választ keresni ezekre a kérdésekre, aki online regionális vezetőként is nap mint nap szembesül a médiahasználati szokások változásával.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában