Ne maradj le!

2023.12.12. 21:00

A nap legfontosabb hírei - 2023.12.12.

Összefoglaltuk a szombati nap legfontosabb, legérdekesebb híreit is. Ha feliratkozol hírlevelünkre, a holnapiakról nem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Bűncselekmény áldozata lehetett a férfi, akinek a holttestét a Cseke-tóban találták meg. Egy gyanúsítottat már kihallgattak az ügyben a vármegyei nyomozók.

Mocsai pulykatelepen jelent meg a madárinfluenza, már zajlik az állomány felszámolása. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei magas patogenitású madárinfluenza vírus jelenlétét igazolták Komárom-Esztergom vármegyében. Ezenfelül Békés vármegye eddig mentes területén is megjelent a betegség. Az érintett állományok felszámolása és a járványügyi nyomozás folyamatban van - jelentette be kedden a hivatal.

Elkészült az 520 milliós, kétcsoportos bölcsőde a Baromállási dűlőben. Befejeződött a bölcsőde építése a Duna- és a Hernád-dűlő sarkán.

hírlevél
 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

9 héten át osztanak ételt Tata rászorulóinak. Magányszemélyek és vállalkozók is csatlakozhatnak még a heteken keresztül tartó tatai segélynyújtó akcióhoz.

A baloldal mindig valami ellen van, nem valamiért. – A baloldal politikai kultúrájának része, hogy a nemzeti konzultációt támadja – közölte a Magyar Nemzettel Tóth Erik, az Alapjogokért Központ kutatási igazgatója. Az ellenzék támadásai kapcsán a szakember leszögezte, hogy az mindig a baloldal politikai kultúrájának része.

Kiütötte a bírót a klubelnök (videó). A török Szuperliga hétfő esti mérkőzésén Faruk Koca, az Ankaragücü elnöke kiütötte Halil Umut Meler játékvezetőt azután, hogy a Rizespor a meccs 97. percében egyenlítő gólt szerzett. A Török Labdarúgó Szövetség felfüggesztette a bajnokságot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában