Kézműveskedtek

2023.11.02. 09:58

Rém jó délutánon alkottak a kicsik a komáromi könyvtárban

Rém jó délutánra várták a Jókai Mór Városi Könyvtár gyermekrészlegére a kicsiket.

Körtvélyfáy Dina

A Feszty Árpád Általános Iskola első osztályosai is kézműveskedtek a könyvtárban

Forrás: Facebook

Fotó: Jókai Mór Városi Könyvtár

A kézműveskedést kedvelő gyerekek állatokat, szellemeket, könyvjelzőket és papírtököket készíthettek a halloweeni délutánon.

Székely Laura gyermekkönyvtáros elmondta, a Feszty-iskola elsősei is náluk jártak, de sok család érkezett hozzájuk egyénileg is, főként óvodás és alsós gyermekekkel. A gyermekkönyvtárban sokszor szerveznek ehhez hasonló tematikus programokat, amelyeknek sok visszatérő látogatója van. Több résztvevő nem csupán a kézműves foglalkozásokra jár a gyermekkönyvtárba, hanem rendszeres olvasóként is.

Legközelebb író-olvasó találkozóra várják az érdeklődőket a gyermekkönyvtárba. Pénteken 10 órára Dományi Zsuzsanna író mutatja be a Boszi és Tücsök, avagy a két jó barát Karéjosból című könyvét. A programot kézműves foglalkozás is kiegészíti. A felnőtt könyvtárban jövő szerdán 18 órától Lengyel Ákos történész tart majd előadást Komáromi szekeresgazdák, a város nagyra becsült tagjai címmel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában