Mese

2023.06.23. 17:28

Meséktől és gyerekzsivajtól volt hangos a komáromi Jókai liget +fotók

Kedves meséket hallgathattak a gyerekek a Jókai ligetben, újraindult ugyanis a Papírszínház mesék sorozat a könyvtár gyermekrészlegének jóvoltából.

K. D.

A legkisebbektől kezdve egészen a kisiskolásokig sokan üldögéltek a plédeken, a liget árnyat adó fái között, hallgatva Deák Anikó gyermekkönyvtáros meséit. A programot már tavaly is megrendezték a nyári szünet kezdetén, akkor olyan népszerű volt a családok, táborozó csoportok körében, hogy az idén úgy döntöttek, hagyományként folytatják a rendezvényt. 

Minden alkalommal más mesével jelentkeznek, a korosztályhoz alakítva, így aki szeretne részt venni a programon, annak érdemes előre jeleznie szándékát. A mesét követően kreatív foglalkozás is várja a gyerekeket.

A program a nyár folyamán folytatódik, várják minden pénteken 10 és 11 óra között a mesekedvelő gyerekeket. A következő alkalmak június 30-án, július 7-én, július 21-én, július 28-án és augusztus 4-én lesznek. Rossz idő esetén a Jókai Mór Városi Könyvtár gyermekrészlegén mesélnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában