Generációk találkozása

2023.11.26. 09:32

Ovisok köszöntötték az időseket Agostyánban +fotók

Idén sem maradhatott el az idősek köszöntése Tata-Agostyánban. A közönséget pedig ezúttal is a helyi ovisok műsora szórakoztatta.

Goletz-DeáK Viktória

Forrás: Tata város/Facebook

A tatai önkormányzat és az Agostyánért Egyesület szervezésében idén is megtartották Agostyánban a városrész hagyományos eseményét, a helyi idősek napját. Tata város közösségi oldalán számoltak be arról, hogy a rendezvényen Purgel Zoltán alpolgármester, dr. Varga András önkormányzati képviselő és a Német Nemzetiségi Önkormányzat nevében Stegmayer Máté köszöntötte a résztvevőket.
– Hosszú idő óta az évnek ebben az időszakában megköszönjük az agostyáni időseknek, hogy ránk hagyták ezt a világot, és persze élvezzük, erősítjük is ilyenkor egymás társaságát, megélve az élet örömeit. Emellett Czumpf Attila  felvállalta, hogy minden évben készít egy agyagszobrot egy-egy tiszteletben álló idős agostyániról, idén Jónás Ferenc vehette át az alakját megformáló alkotást - mondta dr. Varga András. 

A rendezvényen felléptek a Bergengócia Óvoda apróságai, az agostyáni dalkör és Berendi Nándor.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában