Több szakaszon

2023.11.06. 10:40

Munkavégzés miatt sebesség- és forgalomkorlátozás lesz az M1-esen

A november 6-i héten újabb munkálatok kezdődnek, illetve a korábban már elkezdett kivitelezések folytatódnak a magyarországi gyorsforgalmi utakon, köztük az M1-es autópályán is – közölte a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő (MKIF) Zrt.

Walczer Patrik

Forrás: MKIF Zrt./Facebook

A sztrádahálózat üzemeltetését és fenntartását végző vállalat tájékoztatása szerint a 45. héten – vagyis a november 6-12. közötti időszakban is találkozhatunk országszerte munkagépekkel a gyorsforgalmi utakon. Bizonyos helyeken sebesség- és forgalomkorlátozásra is kell számítani, a terelések miatt az MKIF Zrt. azt kéri a közlekedőktől, hogy óvatosan haladjanak el a munkavégzéssel érintett szakaszokon és figyeljenek az ott dolgozó kollégákra is.

Hétfőn az M1-es autópálya 163-167. kilométerszelvények közötti szakaszán, az országhatár felé tartó oldalon zajlanak szintrehozási munkálatok. Csütörtökön ugyanazon az oldalon, a 170-172. kilométerszelvények között végzik majd a szükséges beavatkozást a szakemberek.

A főváros felé tartó oldalon most szombaton a 92-95. kilométerszelvények között, vasárnap a 112-124. kilométerszelvények között is lesz munkavégzés. Utóbbi szakaszra november 27-én is vissza fognak térni a munkagépek. A vállalat ugyanakkor azt is hozzátette, hogy a járművezetők indulás előtt mindenképpen tájékozódjanak az Útinform oldalán, vagy az MKIF Zrt. saját honlapján.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában