Ajándék és öröm

2023.11.21. 17:20

Horgászfelszerelésekkel ajándékozná meg a gyermekeket a nyergesújfalui horgászegyesület

Nehéz körülmények között élő, horgászni vágyó gyermekek megsegítésért indított évi akciót a Viscosa Horgász és Környezetvédő Egyesület. A nyergesújfalui szervezet várják a felszereléseket, amelyekkel kikapcsolódási lehetőségekhez segítenék hozzá a fiatalokat.

Kemma.hu

Kovács Zsolt elnöknek az egyesület közösségi oldalán közzétett felhívásában olvasható, hogy közelednek az ünnepek és év végén több horgász gyermek várna horgászattal kapcsolatos ajándékokat, de sajnos nagyon sokan nem olyan családban élnek, ahol ezt tudnák biztosítani részükre.

Éppen ezért arra kéri a horgásztársadalom tagjait, hogy ajánlják fel e nemes célra a megunt, nem használt, de jó állapotban lévő horgászbotjaikat, orsóikat, haltartóikat, merítő hálóikat, műcsalijaikat, illetve további felszereléseiket. Kovács Zsolt szeretné, ha a tárgyakat egy előre megadott napon a horgászházukban átadhatnák a fiatalok részére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában