Díjazottak

2023.11.04. 08:35

Elhivatottság és áldozatos munka: az ÉDV öt munkatársa kapott rangos elismerést

Az Északdunántúli Vízmű Zrt. 5 munkatársát ismerték el a napokban.

Kemma.hu

Az Északdunántúli Vízmű Zrt. - ÉDV közösségi oldalán adott tájékoztatást arról, hogy kollégáik kitartó, áldozatos és több évtizedes munkásságukért rangos elismeréseket vehettek át. Díjat Klementné Neubauer Andrea, Pápai Zoltán, Szádeczky Tibor, Ferkó Pál és Léhárt Vanda vehetett át.

Mint írták, Klementné Neubauer Andrea a MAVÍZ Országos Víziközmű Konferencia díjátadóján az ágazatban végzett több évtizedes kitartó és eredményes munkájáért Elismerő Oklevelet vehetett át. Kollégánk 1997-ben ügyfélszolgálati területen kezdte meg munkáját az Északdunántúli Vízmű Zrt.-nél, jelenleg gazdasági és stratégiai főmunkatársként a Társaság gazdasági vonatkozású adatszolgáltatási kötelezettségeinek koordinálásában és teljesítésében vesz rész magas szakmai színvonalon.

Az Energiaügyi Minisztérium által az 1956-os forradalom emlékére szervezett díjátadón Pápai Zoltán a víziközmű-szolgáltatás érdekében végzett tartósan magas színvonalú szakmai tevékenységéért a Közszolgáltatásért Érdemérmet, Szádeczky Tibor, Ferkó Pál és Léhárt Vanda pedig Miniszteri Elismerő Oklevelet vehetett át.

Pápai Zoltán 1986-ban villamosmérnökként került az Északdunántúli Vízmű Zrt. alkalmazásába, fő feladata az akkor induló irányítástechnikai rendszer kiépítésében történő közreműködés volt. Feladatai hatékonyabb ellátása érdekében több területen is folyamatosan tovább képezte magát, 2018 óta az irányítástechnikával és energetikával foglalkozó szervezeti egység vezetője. Rendszergazdaként nagy szerepe van a Társaság egészére kiterjedő műszaki információs rendszerek kialakításában, üzemeltetésében és fejlesztésében.

Szádeczky Tibor 45 éve a Vízmű és jogelődjeinek alkalmazottja. Kezdetben autóvillamossági szerelő munkakörben került alkalmazásra, majd karbantartó, 2020 óta vízágazati karbantartó. Munkáját pontosság, szakszerűség és felelősségteljesség jellemzi. Szolgálati ideje alatt szerzett tudását, tapasztalatait önzetlenül osztja meg munkatársaival. Társaságunk és a szakma iránti lojalitása megkérdőjelezhetetlen.

Ferkó Pál 1993-ban kezdett el a Vízműnél dolgozni csőhálózatszerelőként. Ebben a munkakörben csapatával 2004-ben első, 2005-ben harmadik helyezést ért el az Országos Víziközmű Szerelőversenyen. Folyamatosan képezte magát, ennek és szakmai munkájának eredményeként előbb csoportvezető, majd telepvezető, 2016 óta pedig az Oroszlány-Kisbér Vízmű Üzem vízágazati vezetője lett. Munkája során összehangolja és irányítja az Üzem telephelyeinek karbantartási, beruházási és vállalkozási tevékenységét.

Léhárt Vanda 25 éve kezdte meg munkáját Társaságunk ügyfélszolgálatán. A szervezet többszöri átalakulása ellenére mindvégig a vevőszolgálat, értékesítés, ügyfélkapcsolat területén maradt, ahol ma is a Kollégák által elismert és megbecsült szakemberként látja el feladatait. Jelenleg a követeléskezelési csoport munkáját koordinálja és fontos szerepe van a társasági szintű adatszolgáltatások előkészítésében is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában