Visszafordító sáv

2023.11.11. 14:25

Egy nagy kanyarral folytatódik az esztergomi Meki építéstörténete

További forgalomkorlátozással módosul az esztergomi McDonald's építéséhez kötődő utcák rendje. Az esztergom.hu oldalon arról adnak tájékoztatást, hogy a majdani gyorsétterem építési területéhez közeli két utca ideiglenesen zsákutcává alakul.

Pöltl Zoltán

Visszafordító sáv és zsákutcák - térképillusztráció

Forrás: esztergom.hu

November 14-étől újabb közlekedési korlátozást vezetnek be a majdani McDonald’s étterem építési területéhez közeli utcákban. A Mekis beruházás befejezésig tartó korlátozás a Simor János utca és a Láhner György utca, illetve a Magyar utca kereszteződését érinti, ahol a Simor János utcába csatlakozó két utca zsákutcává alakul.

A Magyar utcába a Kossuth Lajos utca felől nem lehet majd tovább haladni, a Lahner György utcába pedig a Honvéd utca felől nem lesz lehetőség a Simor János utcába behajtani. Ennek megfelelően a McDonald’s utcájából tilos lesz ez alatt az idő alatt a fenti utcákba behajtani. A városházi közlemény a következőkről is tájékoztatja a közlekedőket: „A kereszteződés lezárásával egyidőben kialakításra kerül egy ideiglenes visszafordító sáv a Simor János utcában, amely biztosítja a lezárással nem érintett utcaszakasz zavartalan forgalmát, és az eddigiekhez hasonlóan lehetővé teszi a Simor János utcába gépjárművel történő be- és kihajtást, várakozást, valamint az itt található üzletek, szolgáltató egységek és az evangélikus templom könnyebb megközelítését.”

A cikkben a visszafordító sáv kialakítását célzó munkálatokról is írnak, s rámutatnak, hogy november 12-én, vasárnap 18 órától a Simor János utca 77. számú háztól a Láhner György utca irányában mind a páros, mind a páratlan oldalon ideiglenesen tilos lesz gépjárművel megállni. A közlemény ide kattintva olvasható el egészében

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában