Elhivatottság

2023.11.14. 13:36

A szociális szféra jubilálóit köszöntötték Oroszlányban

Tíz és húsz éves munkaviszonyt ünnepeltek.

Wágner Zsanett

Szakmájukban nagy szükség van a megértésre, a türelemre és a szeretetre

Forrás: oroszlány.hu

Nem kérdés, igazán elhivatottak az oroszlányi szociális szféra dolgozói, akiket Baráth Domonkos, az oroszlányi Önkormányzati Szociális Szolgálat intézményvezetője köszöntött. Mint mondta, aki jelenleg a pályán marad, azt valóban szakmai elhivatottságból teszi. Hozzátette, fel kell venni a versenyt az elmagányosodással és olyan kapcsolatokat kell kialakítani, ami a megértésen, a türelmen, az odaadáson és a szereteten alapszik.

Székely Antal, a Humán Bizottság elnöke az önkormányzat nevében megköszönte a szociális szférában dolgozók áldozatos, önzetlen munkáját, külön kihangsúlyozva az alulfinanszírozottság több évtizedes problémáját. Jutalmat kapott Boros Renáta, Preilné Taupert Katalin, Tőre Józsefné, Sarus Tímea, Markóné Végvári Laura, Botos Zoltánné, valamint Simonné Csepák Erika, akik 10 éves jubileumot ünnepeltek. Baráth Domonkosnak és Pardi Sándornénak pedig húsz éves munka után járt az elismerés.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában