Megfigyelés

2023.10.05. 15:19

Webkamerán követheted Esztergom egyik legszebb belvárosi épületének megújulását

Több ciklus óta tartó kritikai megjegyzés a helyiek körében, hogy miért nem újítják fel Esztergomban a városházaként működő Bottyán palotát. A kritika meghallgatásra talált, a több száz éves épület a héten kezdődő munkálatoknak köszönhetően kap megújult külsőt, „optikai tuningot”.

Pöltl Zoltán

A városháza állványozásának első pár perce

Forrás: Időkép.hu

Korábban már megírtuk, hogy Hernádi Ádám polgármester szeptember utolsó hetében arról tájékoztatta a közönséget, hogy aláírták a városháza épülete felújítását végző kivitelezővel a szerződést. 

A polgármester akkor azt ígérte, hogy e héten már az állványozással nyit a rekonstrukciót végző munkabrigád. Erről a fejleményről október 4-én adott hírt közösségi oldalán Hernádi Ádám, aki pár órával később arról is tudósított a Facebookon őt követőknek, hogy a városháza felújítási munkálatait webkamerán is követhetik erre a linkre kattintva. Az előzetes híradásból kiderült, hogy az épület rekonstrukciója során a tető, a nyílászárók, a homlokzat és a lábazat újul meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában