Hamarosan

2023.09.26. 20:35

Jövő héten indul az esztergomi városháza felújítása

Leszerződött Esztergom a városháza felújítása kivitelezőjével, jelentette be Hernádi Ádám polgármester közösségi oldalán.

Kemma.hu

A szeptember 26-ai poszthoz mellékelt fotón a város első embere Sztankov Attilával, a Laterex Építő Zrt. vezérigazgatójával fog kezet a szerződés aláírása után.

„Elérkezett a várva várt pillanat, hiszen a mai napon a Laterex Építő Zrt. vezérigazgatójával aláírtuk azt a vállalkozási szerződést, mely a Városháza külső felújítását hivatott biztosítani. A munkaterület a jövő héten kerül átadásra a kivitelező részére és ezzel párhuzamosan megkezdődnek az állványozási munkák.” 

Ezekkel a szavakkal adta hírül Hernádi Ádám polgármester a városháza felújítását megelőző fázist. A rekonstrukcióról korábban július elején adtunk hírt, amikor Esztergom polgármestere egy rövid videóüzenetben jelentette be a főtéri palota felújításának őszi megkezdését. Akkor elhangzott, hogy az épület rekonstrukciója során a tető, a nyílászárók, a homlokzat és a lábazat újul meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában