Közgyűlés

2023.10.23. 17:29

Új kuratórium került a Tatabánya Közbiztonságért Alapítvány élére

Megújul a rendőrség munkáját segíteni hivatott közalapítvány kuratóriuma, azonban a célok továbbra sem változnak.

Kemma.hu

Sem az eddigi elnök, sem a kuratóriumi tagok nem folytatják munkájukat a többek között a bűnmegelőzési tevékenységek ellátáshoz szükséges pénzügyi feltételek támogatására létrehozott közalapítványban. A Tatabánya Közbiztonságáért nevű szervezetet eddig dr. Madari Csaba vezette Csatári Éva és Zsombók László Kálmán tagokkal, azonban most valamennyien úgy nyilatkoztak, hogy nem kívánják tovább folytatni a kuratóriumi tevékenységüket. 

Döntésüket a közgyűlés elfogadta, egyben egyhangúlag megválasztotta a közalapítvány új kuratóriumát: Molnár Zoltán és Eperjesi László tagok mellett Boda Bánk László önkormányzati képviselő (Mi Hazánk) elnökségével folytatja munkáját a szervezet. A Tatabánya Közbiztonságért Alapítvány beszámolójából egyébként kiderült, hogy sikeresen valósult meg a még 2021-ben kiírt, a középiskolás diákok biztonságát megcélzó, „Ne légy zombi a zebrán!” című pályázat megvalósítása. 

A kiírásra nyolc pályamű érkezett, a legjobbak értékes díjazásban részesültek. A közalapítvány célja egyébként az alapító okirat szerint a már említettek mellett a Tatabányai Rendőrkapitányság technikai eszközeinek korszerűsítése, folyamatos fejlesztése a közbiztonság növelése érdekében, a rendőri munka elismerése, védelmi rendszer kiépítése.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában