Sztárban sztár leszek!

2023.10.16. 15:54

Széchenyi Lili produkciója gondolkodóba ejtette a mestereket, a gyermelyi tehetség továbbjutott

A TV2 tehetségkutató műsorában, a Sztárban sztár leszek! című élő adásban ezúttal is továbbjutott a gyermelyi tehetség, Széchenyi István ükunokája, Lili. Ezúttal azonban a mestereket kicsit gondolkodóba ejtette a tizenkilenc éves tehetség produkciója. Major Lazer and French DJ zenéjét adta elő.

Kemma.hu

Széchenyi Lilivel találkozhatunk a következő élő adásban is

Forrás: TV2

– Lehettél volna lazább. Kitűnő tehetség vagy, de azt éreztem, hogy távol maradtál az egésztől. Szögletesnek tűnt az előadás. Nem éreztem, hogy azonosulni tudtál volna a dallal – mondta Tóth Gabi, aki hozzátette: hangilag jól megoldotta Lili, mégis volt egy kis hiányérzete.

– Én azt éreztem, hogy a hangoknál is volt némi csúszkálás. Azt gondoltam, hogy attól a Lilitől, akit megismertünk, ez a stílus távol áll. Bár a „jógaoktatót” jól hoztad – vette át a szót Majka. Furcsa volt a hangulata az előadásnak, tette hozzá, de a gyermelyi tehetség képességeit ez természetesen nem kérdőjelezi meg.

Küllő Babett kiemelte, hogy Lili eddig minden produkciója remek volt, ebbe viszont nem tudta beletenni a lelkét. Hozzátette: nem a hangi adottságait kérdőjelezi meg, az átváltozást. 

Lili mentora, a tatai Pápai Joci, aki hozzáfűzte: szerinte, más mozit nézett az ítészekkel. 

– Mikor elkezdted, azt éreztem, hogy milyen jól belebújtál az előadó bőrébe. Ám ha hárman is más véleményen vannak, akkor vissza fogom nézni. Szerintem, ugyanolyan érdekesen táncoltál, lehoztad az eredeti előadót, bár egy kicsit én is éreztem a feszkót. Viszont ebből a dalból ezt lehetett kihozni. Majka még hozzátette, hogy eddigi produkcióin nagyon magasra tette a mércét a gyermelyi tehetség. Lili 25 pontot kapott az ítészektől, s végül továbbjutott. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában