Életveszélyes

2024.05.29. 08:49

Belső sávban egyeztetni az M1-esen a részleteket baleset után? Soha ne csinálj ilyet! +videó

Egészen elképesztő jelenetről posztolt videót nemrégiben a közösségi oldalán az M1-es autópálya fenntartója, a MKIF Zrt. Mutatjuk!

Kemma.hu

A MKIF Zrt. azon túl, hogy a sztráda fenntartói feladatait ellátja, rendszeresen igyekszik felhívni az autósok figyelmét a balesetveszélyes helyzetek elkerülésére, a helyes magatartásra az utakon. Ezúttal egy olyan videót közöltek, amelyek jól látható, ahogyan az M1-es autópályán, a belső sávban, egy balesetet követően egy csapat ember hosszasan és mondhatni ráérősen beszélget, egyeztet egyik lábáról a másikra állva.

Soha ne maradj a belső sávban vagy a külső sávban egy baleset után, pláne ne sétálgass ott, főleg ne láthatósági mellény nélkül! Ez maga az életveszély! Amint lehet irány a leállósáv! A korláton kívül hívd és várd meg a segítséget!

– olvasható a posztban. A felvétel az M1-es autópályán, késő délután, szakadó esőben, a vízfelhő miatt rossz látási viszonyok és hatalmas forgalom mellett készült. A balesetezők pedig tényleg kiszállnak, láthatósági mellény nélkül járkálnak a belső sávban a zuhogó esőben, mintha nem lenne körülöttük senki.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában