Bulvár-celeb

2024.05.29. 05:50

Dallos Bogi őszintén bevallotta, mit tett vele az anyaság (videó)

Az énekesnő most először mesélt arról, hogyan változtatta meg őt a terhesség.

MW

Puskás-Dallos Bogi

Forrás: MW bulvár

Fotó: Hatlaczki Balazs

Tavaly szeptember 7-én született meg Puskás-Dallos Bogi és Puskás-Dallos Peti első közös gyermeke, Ábel. Bogi már többször is megmutatta kisfiukat, de most először beszélt arról, hogy a pici születése mennyire megváltoztatta és átformálta az életét.

„Az ő születésével együtt én is újjászülettem. Akkor nemcsak egy gyermek született, hanem úgy éreztem, anyaként abban a pillanatban születek meg. Az első gondolatom az volt, hogy az élet véges.

Tudom, hogy morbidan hangzik, de lesz olyan időintervallum a kisfiam életében, amit nagy valószínűséggel én már nem fogok látni.

Eddig is tudatában voltam annak, hogy egyszer meghalunk, de amióta a világon van, ez engem még durvábban megtalált és szíven ütött. Ezen a ponton is bekapcsol bennem az, hogy mennyire meg kell élni az együtt töltött pillanatokat” – árulta el a Palikék világa by Manna műsorban.

Felesége szerint Peti igazi laza apuka
Fotó: Markovics Gábor / Forrás: MW bulvár

Rengeteget változtatott rajtam az anyaság, szerintem én korábban egy hisztis kislány voltam. Amióta ő van, nem vagyok olyan hisztis

– vallotta be a sztáranyuka.

Bogi azt is elárulta, hogy férje, Puskás-Dallos Peti sokkal lazább, mint ő, így nélküle Ábel sem lenne olyan kiegyensúlyozott, vidám baba. 

Hogy milyen szörnyű hír árnyékolta be Bogi terhességének korai szakaszát, kiderül az Origo cikkéből.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!