Fesztivál

2023.10.21. 18:06

Rotyogott a halászlé, mennyei halételek illatai lengték be a Kastély teret Tatán +fotók

Gasztronómia, színes programok és koncertek várják a látogatókat az Öreg-tavi Halász– és Halgasztro Fesztiválon.

Kemma.hu

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, látványhalászattal indult a szombat reggel Tatán. Délre már meg is telt a Kastély tér, ahonnan ínycsiklandozó illatok szálltak. Az Öreg-tavi Halász– és Halgasztro Fesztivál megnyitóján Popovics György, a vármegyei közgyűlés elnöke, Michl József, a város polgármestere, valamint dr. Cseh Georgina, a Városkapu Zrt. vezérigazgatója köszöntötte a látogatókat.

A halászlevek és különböző halételek mellett neszmélyi borokat is fogyaszthatnak a gasztrofesztiválozók; mindeközben pedig színpadi produkciók színesítik a vasárnap estig tartó rendezvényt. A gyermekeket különböző programok és vidámpark várja, no, és persze, a vásári forgatag.

Az esemény stratégiai partnereként a Kuny Domokos Múzeum ezen a hétvégén 50%-os jegyvásárlási kedvezményt nyújt a tatai várba látogatóknak, de ezenfelül is számos érdekes programmal készül.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában