Országos döntő

2023.10.20. 10:55

Óriási siker az Atlétika Diákolimpián: kőkútis diákok állhattak a dobogó legmagasabb fokára

Hatalmas sikert értek el a tatai Kőkúti Általános Iskola diákjai az Atlétika Diákolimpia Ügyességi és Váltófutó Csapatbajnokság országos döntőjén.

Goletz-DeáK Viktória

A Kőkúti általános iskola a közösségi oldalán számolt be arról, hogy az intézmény 5 csapattal (fiú magasugrás, fiú kislabdahajítás, lány kislabdahajítás, lány súlylökés, 10×200 méteres vegyes váltó) képviseltette magát az Atlétika Diákolimpia Ügyességi és Váltófutó Csapatbajnokság országos döntőjén, a megyei döntő megnyerése után. Az eredmények pedig magukért beszélnek:

A magasugró fiú csapat - 156, 25 centiméteres átlaggal - és a kislabdahajításban a fiú csapat - 63,11 méteres átlaggal - felállhatott a dobogó legmagasabb fokára. Míg a kislabdahajításban induló lányok országos döntő  3. helyét érdemelték ki a 49,57 méteres átlaggal, súlylökésben pedig a negyedik helyen végeztek a lányok, 8,04 méteres átlaggal, illetve a 10x200 méteres vegyes váltóban a 11. helyezést érte el a csapat. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában