Véradás

2023.10.12. 10:26

Jeles napon adták vérüket vármegyénk tűzoltói

Az Egyesült Nemzetek Szervezete 1999-ben október második szerdáját a természeti katasztrófák áldozatainak emléknapjává nyilvánította.

Kemma.hu

A természeti katasztrófák csökkentésének világnapja alkalmából adtak vért a Komárom-Esztergom vármegyei tűzoltók – adta hírül a Komárom-Esztergom vármegyei Igazgatóság

A Komárom-Esztergom Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság épülete adott otthont idén a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat által szervezett véradásának Tatabányán. A jeles napon tartott véradáson a vármegyei katasztrófavédelem állománya mellett, Nemzeti Adó- és Vámhivatal vármegyei munkatársai és a Komárom-Esztergom vármegyei rendőr-főkapitányság állománya is részt vett.

Az Egyesült Nemzetek Szervezete 1999-ben október második szerdáját a természeti katasztrófák áldozatainak emléknapjává nyilvánította. Mint írták: ezen a napon emlékeznek az áldozatokra és köszönik meg a hivatásos és civil szervezetek állományának áldozatos munkáját.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában