Felelőtlen gazdi

2023.10.19. 14:22

Elpusztult az esztergomi vonalon vonatozó vizsla - hiába küzdöttek érte ismeretlenek

A kutya a reggeli vonaton utazott Piliscsabáig, ott szállt le kamaszokhoz verődve. Órák múlva elütötték szegényt a Klotildliget megállóhelynél. Jó emberek kórházba vitték, de már nem lehetett megmenteni.

Kemma.hu

Nem lehetett megmenteni

Forrás: beküldött

Nem sikerült megmenteni annak a vizslának az életét, akit többen is láthattak október 19-én, csütörtökön reggel az esztergomi vonalon utazni. Mint arról korábban beszámoltunk, az idős kutya a 7:05-ös, Esztergomból induló vonatra szállt fel Magdolnavölgynél, majd  Piliscsabánál szállt le egy csapat kamasszal.

Az állat egyedül utazott, gazdája nem volt vele. Története egy Facebook-csoportban bukkant fel, később pedig egy újabb posztból az is kiderült, hogy a kutyust elütötték, és Klotildliget megállóhelytől az alagút irányába, az első átjáró után lévő mély árokban fekszik.

Az utolsó poszt már a szomorú hírt közli: a vizsla életét, bár küzdöttek érte, már nem lehetett megmenteni.

Aki felelős a kutya haláláért, az pedig kizárólag a gazda, aki rosszul tartotta. Órák múlva elütötték szegényt Klotildnál, jó emberek kórházba vitték, a gazdája ott jelentkezhet és rendezheti a költségeket

fogalmazott nyilvános bejegyzésében a posztoló. A vonattal elkóborolt idős kutya a kommentelők szerint nem először csinált ilyet. A kommentelők szerint a gazdája nem vigyáz rá.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában