Elkóborolt

2023.10.19. 11:55

Vonatozó vizsla gazdáját keresik! Valószínűleg elütötték, miután az esztergomi vonalon utazott

Állítólag nem először csinált ilyet az idős kutya. A kommentelők szerint a gazdája nem vigyáz rá. Most a közösségi oldalra került ki a képe, és mint később írták, a kutyát valószínűleg elütötték.

Kemma.hu

Egy idős vizsla utazott a 7:05-ös, Esztergomból induló vonattal október 19-én, csütörtökön reggel. A barátságos eb Magdolnavölgynél szállt fel, ám a gazdája nem volt vele. Többen simogatták, beszéltek hozzá, ám végül Piliscsabánál leszállt egy csapat kamasszal.

Története egy Facebook-csoportban bukkant fel, és a poszt alatti kommentek szerint a vonatozás után a vizsla az Aldinál bukkant fel. A hozzászólok között olyanok is voltak, akik elárulták, nem az első eset, hogy a kutya vonattal kóborolt el otthonról, és mivel nyakörve nincs, megfogni sem lehetett.

Később felbukkant a Facebookon egy újabb poszt, amely szerint a kutyust valószínűleg elütötték, és Klotildliget megállóhelytől, az alagút irányába, az első átjáró után lévő mély árokban fekszik.

vizsla kutya vonaton
Az idős vizsla teljesen egyedül utazott a vonaton, majd leszállt az egyik állomáson
Forrás: beküldött

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában