Fejlesztés

2023.10.19. 11:02

Elektromos teherautó viszi az ebédet a tatai gyerekeknek a Csillagsziget bölcsődéből

Újabb fejlesztéssel gazdagodott a Csillagsziget Bölcsőde. Az intézmény egy elektromos tehergépjárművet vásárolt nemrégiben.

Goletz-DeáK Viktória

Forrás: Tata Város/ Facebook

Tata közösségi oldalán számoltak be arról, hogy a tatai Csillagsziget Bölcsőde egy új elektromos teherautót vásárolt, A jármű a bölcsőde közelmúltban megújult konyháján főtt ételek kiszállításában nyújt nagy segítséget.

Az intézményben működő megújult főzőkonyhát 2022-ben adták át. A teljes körű korszerűsítés során új konyhatechnológiai és épületgépészeti eszközöket szereltek be, így a rendelkezésre álló szakmai tudás és a korszerű eszközállomány már lehetőséget biztosít arra, hogy a főzőkonyhán 650 adag étel készüljön a tatai kisgyermekeknek, és a speciális étkezési igényeket is ki tudják elégíteni.

A bölcsőde főzőkonyhája a saját ellátáson túl hat önkormányzati óvodában, valamint egy alapítványi óvodában és bölcsődében gondoskodik a gyermekek minőségi étkeztetéséről. Az új elektromos gépjármű nagy segítség az ételek korszerű, higiénikus és nem utolsó sorban gyors, megbízható szállításában.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában