Ne maradj le!

2023.10.19. 21:03

A nap legfontosabb hírei - 2023.10.19.

Összefoglaltuk a csütörtök nap legfontosabb, legérdekesebb híreit is. Ha feliratkozol hírlevelünkre, a holnapiakról nem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Kivel tárgyalt a polgármester? Maratoni vita az ismeretlenről Tatabányán. Egy darabig békés mederben folyt az októberi közgyűlés Tatabányán, amikor a kedélyeket hirtelen felborzolta egy egészen másról szóló előterjesztésben az ülés közben felbukkanó polgármesteri határozati javaslat.

Elpusztult az esztergomi vonalon vonatozó vizsla - hiába küzdöttek érte ismeretlenek. A kutya a reggeli vonaton utazott Piliscsabáig, ott szállt le kamaszokhoz verődve. Órák múlva elütötték szegényt a Klotildliget megállóhelynél. Jó emberek kórházba vitték, de már nem lehetett megmenteni.

Óriásira nőtt! Magyar rekorder lett a tatabányai karalábé +fotók, videó. Hazai karalábérekord született: a csaknem 10 kilogrammos zöldség egy tatabányai kertben termett. A Karalábé Jenő nevet kapta, és nem sokon múlt, hogy nem élte meg a nagy napot, hogy rekorder legyen belőle.

hírlevél
 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Két település álma teljesül: aszfaltot kap a Naszályt Dunaalmással összekötő út. Már elkezdődött a Naszályt Dunaalmással összekötő külterületi földút aszfaltozása.

Az amerikai nagykövet segíthetett kibújni a szankciók alól egy orosz oligarchának. A Magyar Nemzet cikkéből kiderül, hogy David Pressman még ügyvédként pénzt fogadott el Mihail Prohorov orosz oligarcha bizalmi emberétől.

Új rákellenes hatóanyagot fejlesztettek ki magyar kutatók. Kimagasló aktivitású, kis dózisban alkalmazható új magyar rákellenes gyógyszermolekula-jelöltet fejlesztettek ki az ELTE kutatói a Szint-Plusz Tématerületi Kiválósági Program keretében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában