Kikapcsolódás

2023.09.02. 10:14

Szombati programok, ha nem akarsz bányásznapozni

Ha nem bányásznap, akkor szüret, vagy nyárzáró buli a program.

Kemma.hu

Szüreti mulatság Süttőn

Szüreti felvonulást és mulatságot szerveznek az Áprily téren szombaton. 13 óra 30 perckor indul a felvonulás, majd helyi fellépők mutatják meg tudásukat. 16 óra 30 perctől a Sramli Kings zenél, majd a program szüreti bállal zárul. 

Nyárzáró buli Tardoson

Nyárzáró kerti partira várják az érdeklődőket a művelődési ház udvarára. Szombaton 14 óra 30 perctől a Vörösmárvány Táncegyüttes gyerekcsoportja lép fel, 15 és 19 óra között lesz arcfestés, csillámtetoválás, légvárak, lufihajtogatás, kürtőskalács. Bemutatót tart az önkéntes tűzoltó egyesület és a rendőrség. Kézműves foglalkozásokkal is készülnek a szervezők, majd 16 órától Mészáros Péter fizikatanár tart természettudományos bemutatót. 18 órától díjazzák a legszebb konyhakerteket. Eső esetén a programok a művelődési házban lesznek. 

Szüreti buli Táton

Szüreti programokra várják az érdeklődőket szeptember 2-án, szombaton a kultúrház előtti parkolóba. 15 óra 30 perctől fellépnek a mazsorettek, az asszony- és a férfikórus, majd Árkosi Klaudia és Papp Levente Kristóf érkezik. A Mozdulat Táncművészeti Egyesület után 17 óra 45 perckor Gájer Bálint jön swing- és örökzöld slágerekkel. Később a táti német nemzetiségi fúvószenekar lép fel, 20 órától Brigetio Klubest kezdődik a kultúrház nagytermében. A nap során lesz arcfestés, lufihajtogatás, állatsimogató, felfújható mászófal, óriáscsúszda, légvár, népi játékpark, körhinta, lisztes-kukoricás foglalkoztató és kézműves foglalkozás. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában